Κέντρο Μελέτης

Teaching is a work of heart!!!!

 

 

Στο κέντρο μελέτης επενδύουμε καθημερινά στο αποδοτικό διάβασμα, με στόχο να μάθουμε τα παιδιά να οργανώνονται και να αξιοποιούν πραγματικά το χρόνο διαβάσματος! Γι΄αυτό το κέντρο μελέτης ΔΕΝ είναι φροντιστήριο, αλλά ο χώρος που μαθαίνει στα παιδιά, πώς να μαθαίνουν, δίνοντάς τους το πιο σημαντικό εφόδιο για τη μετέπειτα σχολική και επαγγελματική ζωή.

Το “έξυπνο” διάβασμα δεν απαιτεί ατελείωτες ώρες, αλλά σωστή οργάνωση και μεθοδικό τρόπο μελέτης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πώς το καθημερινό διάβασμα είναι για τα παιδιά, αλλά και συχνά για ολόκληρη την οικογένεια, πηγή άγχους, προβληματισμού, ακόμα και προστριβών.

 


Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών “ Syllabus Schools “ συνεργάζονται με την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση (HAU) η οποία αποτελεί διαχρονικά καταξιωμένο εκπαιδευτικό φορέα υπεύθυνο για την διεξαγωγή των εξετάσεων CAMBRIDGE και MICHIGAN .

Οι μαθητές μας προετοιμάζονται κατά την διάρκεια των χρόνων φοίτησής τους στα Κέντρα μας ώστε να βρίσκονται  σε πολύ υψηλό επίπεδο εξασφαλίζοντάς μας 100%επιτυχία στα  FCE/ECCE (Α - Β γυμνασίου )CPE/ECPE  (Γ γυμνασίου-Α Λυκείου). Η συνεργασία αυτή αποτελεί μέρος της συνεχούς δέσμευσης μας για ολοκληρωμένη προετοιμασία των μαθητών μας για πιστοποιήσεις υψηλής ποιότητας με διεθνή αναγνώριση


 

 

Διαφοροποιημένη διδασκαλία αγγλικών για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες (εντός και εκτός τάξης).

Τον τελευταίο καιρό όλο και πιο συχνά παρατηρείται το φαινόμενο τα παιδιά να εμφανίζουν μαθησιακές δυσκολίες στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας χωρίς υποχρεωτικά να παρουσιάζουν αντίστοιχες δυσκολίες στην κατάκτηση της μητρικής τους. Συνεπώς, για να εκπαιδευτούν και να γνωρίσουν τον υπέροχο κόσμο της Αγγλικής γλώσσας, δυσκολεύονται διπλά ..........