Διαφοροποιημένη διδασκαλία αγγλικών

Teaching is a work of heart!!!!

  

Διαφοροποιημένη διδασκαλία αγγλικών για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες (εντός και εκτός τάξης) 

Τον τελευταίο καιρό όλο και πιο συχνά παρατηρείται το φαινόμενο τα παιδιά να εμφανίζουν μαθησιακές δυσκολίες στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας χωρίς υποχρεωτικά να παρουσιάζουν αντίστοιχες δυσκολίες στην κατάκτηση της μητρικής τους. Συνεπώς, για να εκπαιδευτούν και να γνωρίσουν τον υπέροχο κόσμο της Αγγλικής γλώσσας, δυσκολεύονται διπλά.


Η προτεινόμενη λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι ο συνδυασμός της συμμετοχής του παιδιού σε Ομάδα που αντιστοιχεί στο κατάλληλο επίπεδο γνώσεων του και της παράλληλης εφαρμογής Εξατομικευμένης Μελέτης και Υποστήριξης για την Αγγλική γλώσσα σε ένα κοινό οικείο περιβάλλον.


Ετσι ο μαθητής κερδίζει όλα τα οφέλη της κοινωνικής μάθησης – ομαδας δλδ διαδραση, παιχνίδια, υγιή ανταγωνισμό ενώ ταυτόχρονα εστιάζει και στις δικές του ιδιαιτερότητες χωρίς να νιώθει απομωνομένος.
.


Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών “ Syllabus Schools “ συνεργάζονται με την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση (HAU) η οποία αποτελεί διαχρονικά καταξιωμένο εκπαιδευτικό φορέα υπεύθυνο για την διεξαγωγή των εξετάσεων CAMBRIDGE και MICHIGAN .

Οι μαθητές μας προετοιμάζονται κατά την διάρκεια των χρόνων φοίτησής τους στα Κέντρα μας ώστε να βρίσκονται  σε πολύ υψηλό επίπεδο εξασφαλίζοντάς μας 100%επιτυχία στα  FCE/ECCE (Α - Β γυμνασίου )CPE/ECPE  (Γ γυμνασίου-Α Λυκείου). Η συνεργασία αυτή αποτελεί μέρος της συνεχούς δέσμευσης μας για ολοκληρωμένη προετοιμασία των μαθητών μας για πιστοποιήσεις υψηλής ποιότητας με διεθνή αναγνώριση


 

 

Διαφοροποιημένη διδασκαλία αγγλικών για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες (εντός και εκτός τάξης).

Τον τελευταίο καιρό όλο και πιο συχνά παρατηρείται το φαινόμενο τα παιδιά να εμφανίζουν μαθησιακές δυσκολίες στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας χωρίς υποχρεωτικά να παρουσιάζουν αντίστοιχες δυσκολίες στην κατάκτηση της μητρικής τους. Συνεπώς, για να εκπαιδευτούν και να γνωρίσουν τον υπέροχο κόσμο της Αγγλικής γλώσσας, δυσκολεύονται διπλά ..........