Syllabus Steps

Teaching is a work of heart!!!!

Tα Σχολεία μας παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης σχεδιάζοντας και υιοθετώντας προγράμματα εκμάθησης ξένης γλώσσας σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Μετά από εξειδίκευση σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία του εξωτερικού εφαρμόζουμε μοντέλα βιωματικής εκπαίδευσης στα σχολεία μας ειδικά μελετημένα για παιδιά 3-5 ετών δίνοντας στους μικρούς μαθητές μας την δυνατότητα να μάθουν την Αγγλική Γλώσσα σαν μητρική και να επιταχύνουν με αυτόν τον τρόπο την ολοκλήρωση των σπουδών τους με την απόκτηση πιστοποίησης της Γλώσσας.

Το πρόγραμμα ακολουθεί την νευρογλωσσική εξέλιξη του παιδιού μέσα από βιωματικές διαδικασίες και καλύπτοντας τους μαθητές όλων των μαθησιακών προφίλ. Αντίθετα με την συνήθη τακτική όπου τα παιδάκια απασχολούνται με τυχαίο υλικό ,η μέθοδος SYLLABUS STEPS χρησιμοποιεί ποικίλο εκπαιδευτικό υλικό ειδικά σχεδιασμένο με :

 

 • παιχνίδια
 • τραγούδια
 • χορογραφίες
 • κατασκευές
 • ζαχαροπλαστική και πολλά άλλα

  συσχετισμένα μεταξύ τους ώστε να εξασφαλίζει πραγματικά αποτελέσματα στην εκμάθηση της γλώσσας και απίστευτη διασκέδαση στα παιδιά.

  Στόχος μας είναι το παιδί να αγαπήσει την γλώσσα και να ενισχυθεί η γνωστική του ικανότητα και επεξεργασία. Ενισχύουμε την παιδική διγλωσσία απορρίπτοντας  ως μύθους τις απόψεις ότι τα παιδιά που εμπλέκονται με μια δεύτερη γλώσσα σε αυτή την ηλικία καθυστερούν στη γλωσσική παραγωγή ή ότι μπερδεύουν τις γλώσσες . 

  Η ικανότητα να μιλάμε περισσότερες από μία γλώσσα μπορεί να έχει ποικίλες ευεργετικές συνέπειες στον εγκέφαλό μας ,βελτιώνοντας γνωστικές ικανότητες ,άσχετες με τη γλώσσα .

Κέντρο Μελέτης

Teaching is a work of heart!!!!

 

 

Στο κέντρο μελέτης επενδύουμε καθημερινά στο αποδοτικό διάβασμα, με στόχο να μάθουμε τα παιδιά να οργανώνονται και να αξιοποιούν πραγματικά το χρόνο διαβάσματος! Γι΄αυτό το κέντρο μελέτης ΔΕΝ είναι φροντιστήριο, αλλά ο χώρος που μαθαίνει στα παιδιά, πώς να μαθαίνουν, δίνοντάς τους το πιο σημαντικό εφόδιο για τη μετέπειτα σχολική και επαγγελματική ζωή.

Το “έξυπνο” διάβασμα δεν απαιτεί ατελείωτες ώρες, αλλά σωστή οργάνωση και μεθοδικό τρόπο μελέτης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πώς το καθημερινό διάβασμα είναι για τα παιδιά, αλλά και συχνά για ολόκληρη την οικογένεια, πηγή άγχους, προβληματισμού, ακόμα και προστριβών.

 

Διαφοροποιημένη διδασκαλία αγγλικών

Teaching is a work of heart!!!!

  

Διαφοροποιημένη διδασκαλία αγγλικών για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες (εντός και εκτός τάξης) 

Τον τελευταίο καιρό όλο και πιο συχνά παρατηρείται το φαινόμενο τα παιδιά να εμφανίζουν μαθησιακές δυσκολίες στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας χωρίς υποχρεωτικά να παρουσιάζουν αντίστοιχες δυσκολίες στην κατάκτηση της μητρικής τους. Συνεπώς, για να εκπαιδευτούν και να γνωρίσουν τον υπέροχο κόσμο της Αγγλικής γλώσσας, δυσκολεύονται διπλά.


Η προτεινόμενη λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι ο συνδυασμός της συμμετοχής του παιδιού σε Ομάδα που αντιστοιχεί στο κατάλληλο επίπεδο γνώσεων του και της παράλληλης εφαρμογής Εξατομικευμένης Μελέτης και Υποστήριξης για την Αγγλική γλώσσα σε ένα κοινό οικείο περιβάλλον.


Ετσι ο μαθητής κερδίζει όλα τα οφέλη της κοινωνικής μάθησης – ομαδας δλδ διαδραση, παιχνίδια, υγιή ανταγωνισμό ενώ ταυτόχρονα εστιάζει και στις δικές του ιδιαιτερότητες χωρίς να νιώθει απομωνομένος.
.

Υπολογιστές-Belt Study System

Teaching is a work of heart!!!!

  

Το Belt Study System  είναι η ατομική εβδομαδιαία ωριαία εξάσκηση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Προάγει  όλους τους ουσιαστικούς τομείς που αφορούν στην εκμάθηση της ξένης γλώσσας (reading, listening, speaking, writing, grammar, vocabulary and pronunciation).

Επιπλέον εισάγει και αναπτύσσει την Αγγλική Γλώσσα σύμφωνα με ένα σπειροειδές θεματικό πρόγραμμα σπουδών όπου οι γραμματικοί- λεξιλογικοί- επικοινωνιακοί στόχοι συνδυάζονται επιτυχώς. Η εξάσκηση του πραγματοποιείται στο κέντρο μας τις συμφωνηθέντες μέρες και ώρες .